Spennende aktiviteter

Om man ikke liker å kjede seg, kan man alltid finne på noe å gjøre. Man har uendelige muligheter rundt seg, bare man gidder å se etter dem. Selvsagt er det lettest å bare bli hjemme og se på TV, men en dag så våkner man opp og er gammel og grå. Vil du være blant de millioner av mennesker som angrer på å ha levd et kjedelig liv når de kommer opp i pensjonsalderen? Stikk snuten ut av huset og sniff på mulighetene.

Kanskje er det ikke langt fra huset til nærmeste fjell – fjellklatring er mye morsommere enn fjellvandring, selv om sistnevnte også anbefales. Du finner neppe bedre utsikt enn fra toppen av Galdhøpiggen! Hvorfor ikke hoppe i fallskjerm? Det er langt ifra så skummelt som det ser ut og opplevelsen vil følge deg livet ut. Tusenvis av mennesker har gjort fallskjermhopping til sin hobby i løpet av det siste året. Som noen sa i en reklame – et tygg, og du er hekta. Paintball, orientering, ja, man kan til og med kjøre tanks og fly ekte kampfly, så lenge man er aktiv nok til å komme seg ut av sofaen. Mulighetene er der, spørsmålet er om du går for dem eller velger å forbli en sofaslave.

Om vinteren kan man melde seg på vinterrally. Om våren kan man prøvekjøre en Ferrari eller Lamborghini. Om sommeren er det bare å binde seg fast bak en båt og teste ut watercast. Eller kanskje du foretrekker luftsport? Bind fast kona til magen og hopp ut fra et helikopter! Du kan til og med styre helikopteret selv fra bakken og opp til en viss høyde. Det finnes titalls utrolig spennende aktiviteter som vil legge seg på minnet i alle år. Barna og barnebarna vil elske å høre historiene dine om og om igjen. Ikke la livet fly forbi – nyt hver dag som om den var den siste. Det eneste man bør angre på er ting man ikke fikk gjort.