Morsomme Elektroniske Festaktiviteter for voksne

Har du og dine bedre halvdel invitert nære venner og voksen familie på en tur på hytta i vinter? Har dere tenkt på underholdning og aktiviteter til kvelden?

En god måte å få opp stemningen når man er til fjells kan være å dra frem kortstokken som har ligget der i alle år, eller man kan prøve seg med Monopolet som har ligget der siden første spiker ble satt i hytta. Vel.. Dette kan være koselig og alt dette! Kanskje litt utdatert for noen?

Nå i vår tidsalder så er det greit å bruke alle sine duppeditter for alt det er vært! Sett på en av dine spillelister på Spotify og arranger en musikk – quiz eller kanskje trivielle spørsmål er morsommere? Lag en quiz på fem minutter ved å bare gå inn på aftenposten sine nettsider hvor det finnes utrolig mange kategorier å velge mellom, så vel som gode quizer for store og små.

Andre morsomme aktiviteter man kan gjøre med sine duppeditter er for eksempel å spille om penger på fotballkamper på TV:en, eller poker mot hverandre helt live, – helt etter regelboka uten noen som helst mulighet for juks. Det er mulig på for exempel Norgesautomaten. Mange liker å krydre til med en liten innsats, og da er det jo best å ha en upartisk medspiller som kan passe på alles interesse utover kvelden.

Det finnes utrolig mange morsomme selskapspill som må prøves, alt fra de litt frekke til de mer familievennlige spillene for barne og besteforeldre i julekosen.

Trivial pirsuit som alle kjenner får man på pader, telefoner og laptoper nå og kan spilles i flerspillemodus så alle kan være med! Mye har skjedd de siste årene når det kommer til teknologien, men noen tradisjoner har vi ivaretatt likevel. Det liksom ikke det samme å sitte å spille store dataspill med kanskje bare en eller maks 2 spillere når man har samlet seg for å nyte hverandres selskap.